PVC okna

Z izbiro oken iz profilov AMS DIZAJN imate na voljo različne profile za vsako potrebo in standard ki si ga želite, saj nudimo kupcu veliko različnih izredno kakovostnih profilov oken za potrebe, ki jih vaš objekt  potrebuje, saj vam bodo okna nudila varnost v vašem domu, toploto ter udobje k kateremu se boste vedno radi vračali.

Preveč zapravite za ogrevanje ? Sedaj je čas da se odločite za naša okna s katerimi boste prihranili pri energiji za ogrevanje pozimi in hlajenje poleti. Okovje,ki ga uporabljamo omogoča tudi prezračevanje prostora z mikro ventus - mikro kip odpiranjem, kar pride izredno do izraza tudi v kuhinji med kuhanjem in v kopalnici.

Različne oblike profilov omogočajo izbiro okna za vsak okus in željo, široka barvna paleta različnih barvnih odtenkov in lesnih dekorjev vam pričara vaš objekt v še lepši obliki. Dekorji so lahko enostranski ali obojestranski. Profili so lahko ravni ali stilski,kar vam pač najbolj ustreza. Okna se lahko izvede v najrazličnejših oblikah, prilagodimo se vsaki odprtini in vedno najdemo rešitev, ki je za stranko najbolj uporabna.

Seveda se lahko izbira tudi različna debelina stekla glede na zahteve in lokacijo objekta, za namen in uporabo le tega. Stekla so lahko od dvoslojnega termopan Ug= 1,1W/m2K  pa vse do štirislojnega termopan  Ug= 0,3W/m2K , polnjenega s plinom Krypton.

V našem pestrem programu PVC oken boste prav gotovo našli okna zase,saj so pri nas okna od najbolj enostavnih pa vse do najbolj zahtevnih profilov za pasivno gradnjo.

PriponkaVelikost
PDF icon Katalog Salamander internet SLO2.37 MB
PDF icon EO sl nowa563.22 KB
Back to top