Alu okna

Z izbiro oken iz profilov AMS DIZAJN imate na voljo različne profile za vsako potrebo in standard ki si ga želite, saj nudimo kupcu veliko različnih izredno kakovostnih profilov Aluminij oken za potrebe, ki jih vaš objekt   potrebuje. Okna bodo v vašem domu nudila varnost, toploto ter udobje k kateremu se boste vedno radi vračali.

Preveč zapravite za ogrevanje ?

Sedaj je čas da se odločite za naša okna s katerimi boste prihranili pri energiji za ogrevanje pozimi in hlajenje poleti. Okovje,ki ga uporabljamo omogoča tudi prezračevanje prostora z mikro ventus - mikro kip odpiranjem, kar pride izredno do izraza tudi v kuhinji med kuhanjem in v kopalnici.

Preveč zapravite za ogrevanje?

Različne oblike profilov

Različne oblike profilov omogočajo izbiro okna za vsak okus in željo, široka barvna paleta različnih barvnih odtenkov in lesnih dekorjev vam pričara vaš objekt v še lepši obliki. Dekorji so lahko enostranski ali obojestranski. Profili so lahko ravni ali stilski,kar vam pač najbolj ustreza. Okna se lahko izvede v najrazličnejših oblikah, prilagodimo se vsaki odprtini in vedno najdemo rešitev, ki je za stranko najbolj uporabna.

Različne oblike profilov

Izberite debelino stekla

Seveda se lahko izbira tudi različna debelina stekla glede na zahteve in lokacijo objekta, za namen in uporabo le tega. V našem pestrem programu ALU oken boste prav gotovo našli okna zase, saj so pri nas okna od najbolj enostavnih pa vse do najbolj zahtevnih profilov za pasivno gradnjo.

Izberite debelino stekla
Back to top