O NAS


Smo mlado hitrorastoče podjetje, ki stremi k temu, da stranki ponudi čim višjo kvaliteto, za zmerno ceno. Naši začetki segajo v leto 2009, ko smo pričeli z vgradnjo garažnih vrat iz bližnjega vzhoda, vendar kaj kmalu spoznali, da želimo strankam ponuditi najvišjo kakovost izdelkov in dobro servisno storitev.


Proti koncu leta smo se že uspeli dogovoriti z največjim italijanskim proizvajalcem garažnih in industrijskih vrat "Breda Sistemi Industriali" in pričeli tržiti njihove proizvode, naslednje leto smo podpisali pogodbo še s Poljskim  proizvajalcem ograj, dvoriščnih vrat, garažnih in industrijskih vrat ter Alu oken in vrat "AW Wisniowski", ki je en največjih Evropskih proizvajalcev ograj in dvoriščnih vrat.


Leto za tem smo razširili ponudbo s stavbnim pohištvom – PVC in ALU okna in vrata  Slovenskega proizvajalca  "Arcont ip", ki sodi med najkvalitetnejše proizvajalce stavbnega pohištva pri nas, potem smo  ponudbo povečali še s Poljskim proizvajalcem Švicarskega koncerna AFG stavbnega pohištva "Dobroplast", ter "EKO – OKNA ", vseskozi pa imamo na voljo tudi protipožarna vrata različnih proizvajalcev ter sisteme za avtomatizacijo vaših že obstoječih vrat in ograj, domofone  in videofone.   


Naš moto je ponuditi stranki vse na enem mestu, tako lahko pri nas izberete vse za zunanjo ograditev objekta, garažna vrata, okna in vrata, prav tako imamo vse tudi za industrijske, športne ter občinske in druge objekte.


Naš program zajema:


GARAŽNA VRATA: dvižna, rolo in sekcijska (panelna, lesena, La Perle iz umetnih mas, dragega lesa, različnih kovin, tudi inox itd.), stranska sekcijska, dvokrilna, drsna.


INDUSTRIJSKA VRATA in OPREMA: rolo, sekcijska, zgibna, hitrotekoča PVC, drsna, nakladalne ploščadi in zavese pred vrati za logistične centre.


OGRAJNI SISTEMI: ograje in dvoriščna vrata (samonosna, dvokrilna ) različnih izvedb od profilnih do kovanih za zasebne objekte, pa tudi panelne ograje za industrijske objekte, ustanove ipd.


OKNA IN VRATA: PVC in ALU stavbno pohištvo (okna, vrata in zastekljeni fasadni sistemi, verande ).


PROTIPOŽARNA VRATA: Kovinska enokrilna, dvokrilna in drsna.


Pokličite nas in izbrali bomo najugodnejšo rešitev za vas.